Rólam mondtátok 

Vélemények

Jósvai Anita  


"A gyermekjóga oktatóképzés számomra egy csoda, hiszen nagyon nehéz volt elképzelni hogyan tudom a gyerkőcök nyelvére lefordítani a jógát.

Zsuzsit nem most ismertem meg, a személyisége, az odaadása, a csillogó szeme, az elhivatottsága számomra példa értékű. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy Ő a példaképem és a mondása miszerint szeretek jógázni, az életem része a tudatomba égett💞!!!
Köszönöm, hogy megadatott (remélem még lesz számtalan alkalom), hogy a példaképemnél tanulhattam a gyerekjóga "csinját-binját"!

Ajánlom mindenkinek, aki egy kis csodával többet szeretne a világból!"

"Drága Zsuzsi!!!😍😍😍
Köszönöm, h megismertelek! Köszönöm, h a tanítványod lehettem(ek)! Köszönöm, h inspirálsz és a Mesteremként nézhetek rád!!!😍😍😍Fantasztikus a tanításod, a kitartásod és az 1000 fordulatos pörgés-forgás!!!😍😍🤗🤗"

Tóth Márta

pedagógus, gyermekjóga oktató 

"Kedves Zsuzsi!
Szeretném megköszönni azt a hatalmas energiát, jókedvet, elméleti-és gyakorlati tudást, amit sugároztál magadból a nyári gyerekjóga oktató képzésen. Tanítani, csak ilyen lelkesedéssel szabadna minden oktatónak!
Biztos, hogy mindannyian töltekezünk belőle azóta is. Szeretettel ajánlom képzéseidet minden jógát szerető érdeklődőnek!  :)"

Daróczi Mirandella 

Táncos / jógaoktató 

""Zsuzsim én köszönöm, hogy Tőled tanulhattam! Életem egyik legszebb korszakát köszönhetem Neked és azt, hogy Te is segítettél, hogy elinduljak az utamon! Nagyon Ölellek <3 " 

Viktoria Nwajei-Horvath

jógaoktató, stúdió vezető 

"A képzés egy valódi "empirikus" élmény, amely a mindennapos aktív gyakorlással segít a résztvevők által keresett tudás még könnyebb "beépülésében" egy nagy szakmai tapasztalattal és még nagyobb szívvel-lélekkel bíró oktatón keresztül. Eddigi képzéseim közül az egyik leghasznosabb tudásalapot adó gyakorlatközpontú képzése volt, és az egyik legnagyszerűbb önismereti útja is!"."

Ha szeretnéd elmondani a véleményed itt megteheted. Köszönöm a bizalmad.